Eric Bagchus

Eric Bagchus (bas) begon toen hij 14 was in de band Ascension en stapte daarna met veel plezier over naar So and So, waar hij de benjamin in de band was, en dat ook nu nog is  :-)  !

Speelt al jaren bas in de Bluesband Flavium en was in 2003/2004 bassist bij Brainbox tijdens een reünietour.  Speelt op een Fender Precision bas en Ampeg apparatuur.

Hans van Baren

De FARFISA 30. Mijn eerste AMP!

Ooit begonnen - samen met Ad Standaart- in Les Images. Daarna in So&So vele succesvolle optredens beleefd. Omdat ik de enige was met een rijbewijs, bestuurde ik de VW bus van optreden naar optreden. Dikke pret natuurlijk. Rond 1990 ben ik weer actief gaan spelen. Speelde solo in diverse indorock bandjes zoals Destination65, The Blue Revival Band. Na 2000 weer de 60’s opgepakt in Old Stuff, The Questionmarks en Reload, waar ik nog steeds in speel. De sound van de 60’r jaren vind ik gewoon de beste muziek. 

Nu weer actief met So&So. Ge-wel-dig!

Mijn rigs: Fender Stratocaster (jubileum), Scheffer Gravity pickups. Fender Jazzmaster (jubileum), Kinman pickups, Mastery Bridge. Egmond Typhoon 1966, in restauratie. 

Hiernaast mijn allereerste AMP, de FARFISA 30!

Mooer pedals en T-rex Gull Wah.

Fender Bassmann 1971, Roland 30.

Met de mannen hebben we weer volop zin in een revival!